Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

3 μοναδικοί προορισμοί για τολμηρούς μαραθωνοδρόμους!!!


Το 2015 είναι η ιδανική χρονιά μας για να το βάλουμε στα πόδια...Και φυσικά δεν μιλάμε μεταφορικά!


Ποτέ λοιπόν δεν είναι αργά για να σχεδιάσουμε το επόμενο μας ταξίδι βάζουμε παπούτσια και τρέχουμε αφού σας προτείνουμε τους 3 καλύτερους μαραθώνιους,διάλεξε προορισμό, φτιάξε βαλίτσα, δέσε κορδόνια και...φύγαμε!



Patagonian International Marathon, Χιλή


Ποίοι λοιπόν τολμούν...Για κάθε δρομέα φυτεύεται και ένα δέντρο, το οποίο αν ξαναπάς την επόμενη χρονιά θα το δεις να έχει μεγαλώσει σε αυτό το υπέροχο εθνικό πάρκο, με τα συγκλονιστικά βουνά, τα χιόνια και την άγρια ζωή. Κάτι που θα πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι ο αγώνας είναι cup-free, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να κουβαλάς εσύ ο ίδιος το νερό σου.

Πότε: 26 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες: PatagonianInternationalMarathon.com



Marathon du Medoc, Γαλλία



Ένας φανταστικός και μοναδικός αγώνας, μιας και η διαδρομή περνάει μέσα από αμπελώνες και περιλαμβάνει 23 στάσεις για οινογνωσία και φαγητό που περιλαμβάνει foie gras, τυρί, όστρακα και παγωτό. Επίσης, να ξέρετε ότι αν θέλετε να πάρετε μέρος υπάρχει dress code, το οποίο αλλάζει κάθε χρόνο. Όπως έχεις καταλάβει δεν πρόκειται να φτάσεις στον τερματισμό, αλλά δεν πειράζει...εβίβα!!!

Πότε: 12 Σεπτεμβρίου

Πληροφορίες: MarathonDuMedoc.com




Great Wall Marathon, Κίνα



Αν έχεις τρέξει αρκετούς μαραθώνιους , θέλεις και αντέχεις φυσικά αυτό το κάτι παραπάνω, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Στο σινικό τείχος!!! Σας παρουσιάζουμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες - αρκεί να σου πούμε ότι ανεβαίνεις 5.164 σκαλιά. Η θέα όμως και το δωρεάν μασάζ μετά θα σε ανταμείψουν. Τολμήστε το!

Πότε: 13 Μαΐου

Πληροφορίες: Great-Wall-Marathon.com








Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:






Σχετικά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου