Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Κοτζιάς: Εάν καταρρεύσει η Ελλάδα θα περάσουν εκατομμύρια μετανάστες και χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη


"Εάν αφήσετε την Ελλάδα να καταρρεύσει οικονομικά, τότε στην Ευρώπη θα υπάρξουν δεκάδες εκατομμύρια μεταναστών και χιλιάδες τζιχαντιστές", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοτζιάς, όπως μεταδίδει το Γερμανικό Focus.


"Η Ευρώπη πρέπει να βρει κανείς άλλον τρόπο συμπεριφοράς για την Ελλάδα. Είναι γεωστρατηγική αναγκαιότητα. Αντ' αυτού προτιμήθηκε να συντριβεί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ από τις πρώτες ημέρες. Αυτό θα φέρει εξτρεμισμό και χάος", συμπλήρωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνάντησης.

Την πρώτη ημέρα, τις εργασίες της Άτυπης Συνάντησης απασχόλησαν, μεταξύ άλλων, η κατάσταση στη Λιβύη και οι υπό εξέλιξη διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας, η κρίση στην Ουκρανία και οι σχέσεις της Ένωσης με τη Ρωσία και οι προετοιμασίες της Συνόδου Κορυφής Ανατολικής Γειτονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρίγα τον προσεχή Μάιο.

Η δεύτερη ημέρα της Συνάντησης "Gymnich" θα ξεκινήσει με τη σύνοδο των κρατών-μελών της Ε.Ε. με τις υποψήφιες προς ένταξη στην Ε.Ε. χώρες, κατά την οποία θα συζητηθούν οι κυριότερες εξελίξεις στην Ανατολική Γειτονία. Ακολούθως, οι Υπουργοί Εξωτερικών θα ασχοληθούν με τη διαδικασία αναθεώρησης της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Γειτονίας καθώς και με την αναθεώρηση της Στρατηγικής Ασφαλείας της Ε.Ε.


πηγή







Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:


Σχετικά Θέματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου