Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Τα πιο μίνιμαλ τοπία της Ευρώπης!




Μία φωτογραφία δεν είναι απαραίτητο να είναι φορτωμένη για να είναι μαγική. Τα πλάνα του Christian Richter εντυπωσιάζουν.
Ε
φαρμόζοντας το less is more ακόμα και στις φωτογραφίες το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.Ο Christian Richter  ταξίδεψε στην Ευρώπη και απαθανάτισε τα πιο μίνιμαλ τοπία.



''Λατρεύω τα μινιμαλιστικά τοπία. Γύρισα όλη την Ευρώπη για να καταφέρω να μαζέψω αυτές τις ατμοσφαιρικές φωτογραφίες. Το έργο μου ήταν δύσκολο. Να βρεις τη σωστή θέση, τους σωστούς φωτισμούς'' δηλώνει ο Richter.

Τα γήινα χρώματα και τα παιχνίδια του ουρανού είναι συγκλονιστικά. Το μίνιμαλ ξυπνά τις αισθήσεις, χωρίς να κουράζει το μάτι και να προκαλεί σύγχυση. Βλέπεις ξεκάθαρα αυτό που φαίνεται χωρίς να πρέπει να καταλάβεις το κρυμμένο νόημα. Η απλότητα είναι τρομακτικά όμορφη, όταν καταλάβεις τι θέλει να σου πει.

Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που θεωρούνται περιττά, έτσι ώστε να επιτραπεί στα ουσιώδη χαρακτηριστικά να λειτουργήσουν απρόσκοπτα.

Το στιλ του μινιμαλισμού στη φωτογραφία χρησιμοποιείται από καλλιτέχνες διαφορετικών σχολών και εντοπίζεται κυρίως τον 20ό αιώνα. Η τέχνη της απλότητας έχει ως κύριους πυλώνες την ελάχιστη ποσότητα χρώματος, σχήματος και γραμμών.

Δείτε και ερμηνεύστε αφήνοντας τη φαντασία σας να κινηθεί ελεύθερα.


Όταν το μίνιμαλ είναι μαγικό




































lady.gr



Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:







Σχετικά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου