Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Ερωτικός Φεβρουάριος και ζώδια!


Ο Κουτσοφλέβαρος ήρθε και μάλιστα μας φέρνει μαντάτα... Σε γενικές γραμμές είναι ένας καλός μήνας, και προάγει τις συνεργασίες και την ομαδικότητα...

Αυτό είναι καλό από τη μία, από την άλλη θέλουμε και τα επιτεύγματα να τα κρατήσουμε για τον εαυτό μας... Έχει μία άκρως ερωτική Πανσέληνο στις 4/2 η οποία μας γεμίζει με φιλοδοξίες... Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 19/2 δείχνει ακριβώς ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο με τον εαυτό μας... Και επειδή στον έρωτα ο μαγικός αριθμός είναι 2, ας κρατάμε τις στιγμές μόνο για εμάς..


ΚΡΙΟΣ

Πολλές επαφές έχετε αυτό το μήνα και μάλιστα με ωραία αποτελέσματα... Αυτό που πρέπει να συγκρατήσετε είναι ο ενθουσιασμός σας που σας κάνει και παρερμηνεύετε καταστάσεις... Ερωτικά, πάντως αν αφεθείτε δε θα χάσετε... Επαγγελματικά, πολλές υποσχέσεις χωρίς ουσιαστικό υπόβαθρο και χωρίς οικονομικό αντίκρισμα!

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή ξέρω πόσο πολύ έχετε την ανάγκη να ανήκετε κάπου και να συμπορευτείτε αυτός ο μήνας σας παρέχει όλα του τα εφόδια να σας κάνει να ζήσετε έναν έρωτα γραμμένο από παραμυθά...Και αν σας ακούγεται καλό είναι βέβαιο ότι όταν προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, θα πάρετε και καμία απογοήτευση για να έχετε... Επαγγελματικά, μην αποκαλύπτεστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και για εσάς έχει καλές προοπτικές ο μήνας και μάλιστα είναι και σε επαγγελματικό επίπεδο που ξεκινάει ουσιαστικά από τα μέσα του μήνα και μετά... Εκεί μπορείτε να κάνετε μία σημαντική κίνηση... Ερωτικά, μάλλον θέλετε ποικιλία και μεζεδάκι... Οπότε και από αυτό θα έχετε, αλλά αφού το γευτείτε θα το μετανιώσετε και θα γυρίσετε στη σιγουριά σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι καλά τα φεγγάρια του μήνα για εσάς και κατά συνέπεια και οι δικές σας διάθεσεις... Ερωτικά, αποφασίζετε να είστε αμίληκτοι γιατί όταν τους παίρνατε με το καλό δεν είδατε και καμία προκοπή... Τώρα αποφασίζετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας και να πορευτείτε.. Στα επαγγελματικά σας μη φοβάστε όταν πρέπει να μοιράζεστε κάτι, αλλά να προσέξετε τη δοσολογία!


ΛΕΩΝ

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σας και είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων και επειδή το θέλετε και επειδή αναγκάζεστε να το θελήσετε.. Ερωτικά, παίρνετε μία απόφαση που μοιάζει τελεσίδικη... Κυρίως γιατί έχετε κάνει τα τσεκαρίσματά σας... Επαγγελματικά, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθείτε να μπείτε στη θέση των άλλων... Έτσι θα αφουγκραστείτε εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο μήνας που σας βγάζει από την αφάνεια και σας αφήνει περιθώρια να πρωταγωνιστήσετε και μάλιστα με προτροπή άλλων... Αν σας τρομάζει στην αρχή, στην πορεία θα το συνηθίσετε και θα σας αρέσει... Ερωτικά, αποφασίζετε να ενδώσετε και να μπείτε πιο βαθειά... Επαγγελματικά, είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τις αρμοδιότητές σας!

ΖΥΓΟΣ


Αυτός ο μήνας είναι λουκούμι για εσάς και μάλιστα με μπόλικη ζάχαρη... Ερωτικά, πάτε όπου θέλετε και το περίεργο είναι ότι σας καλοδέχονται κιόλας... Όμως, ευτυχώς δε μοιράζετε υποσχέσεις... Δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις ακόμα και μ΄ένα φιλικό πρόσωπο... Συμβαίνουν αυτά... Επαγγελματικά, πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές!




















ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν λέμε ότι όλα συνηγορούν υπέρ σας, είναι σα να έχετε τις υπηρεσίες του καλύτερου δικηγόρου που όμως τον έχετε χρυσοπληρώσει... Αυτό είναι και το μόνο αρνητικό του μήνα... Τα άσκοπα έξοδα... Ερωτικά, θα δείτε ότι δεν μπορείτε να είστε ελεύθεροι και ωραίοι... Θα είστε μόνο ωραίοι! Επαγγελματικά, αυτό το σκοτάδι που βαδίζετε κρύβει νυχτερίδες και αράχνες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν δεν ψάχνεστε για να αλλάξετε επαγγελματική στέγη ή οικεία είναι σίγουρο ότι θα κάνετε τουλάχιστον ανακαίνιση... Στα επαγγελματικά σας, μην αφήνετε κουβέντες να πέφτουν γιατί παγιώνονται και θεωρούνται δεδομένες... Επίσης, μην ενθουσιάζεστε μόνο με λόγια, ζητήστε και πράξεις... Ερωτικά, επιδιώκετε συνομιλίες με περιεχόμενο αναμνήσεων!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Όσο νιώθετε χαλαροί και άνετοι γίνεστε και διασκεδαστικοί και ανάλαφροι.. Ερωτικά, μπορείτε να κάνετε όποιο τεστ θέλετε για να πάρετε και το θετικό σας αποτέλεσμα... Επίσης, μπορείτε να τους αφήσετε να σας διεκδικήσουν κιόλας... Επαγγελματικά, αν προσπαθήσουν να σας ρίξουν οικονομικά, να μην υποχωρήσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα καλύτερα παιδιά είστε εσείς αυτό το μήνα και θα γίνετε ακόμα καλύτερα στο δεύτερο μισό του μήνα... Και ξέρετε γιατί? Γιατί θα γίνετε συγκεκριμένοι και θα εμπνέετε σιγουριά... Περιττό να σας πω ότι επαγγελματικά πρέπει να έχετε ανοικτές τις κεραίες προς πάσα κατεύθυνση και να δείχνετε διαθέσιμοι... Ερωτικά, αργείτε, αλλά αν χάσετε το τρένο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έρθει το επόμενο!

ΙΧΘΥΕΣ

Φυσικά και εσείς θα πάρετε μεγάλο μέρος από αυτή την πίτα που κόβετε αυτό το μήνα... Δεν ξέρω αν έχει φλουρί πάντως εσείς ξέρετε ότι η εργατικότητά σας ανταμοίβεται και εμπράκτως και με σεβασμό... Ερωτικά, μ’ αρέσει που ορίζετε τις κόκκινες γραμμές σας που είναι και της μόδας... Αλλά, τα λουριά δεν είναι ποτέ της μόδας, γι’ αυτό αν δε θέλετε να σπάσουν να τα έχετε χαλαρά... 



astrologos.gr





Σας άρεσε η ανάρτηση; Αν ναι κάντε share:

και like στη σελίδα μας στο facebook:






Σχετικά Θέματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου